pàgina inicial
calendari
entra a TEATRE VIRTUAL
 
fòrum
mostra oberta d' art TEATRE VIRTUAL
seminari C.C. Sant Agustí
contacteu TEATRE VIRTUAL
 
TEATRE VIRTUAL és un programa iniciat pel Mercat de les Flors i DogonEfff per desenvolupar i explorar connexions reals entre teatre i Internet. El programa assumeix el repte de proposar una altra manera de pensar el teatre en el context d'Internet.

Actualment el virtual i les seves realitats, o la realitat virtual, és concebut exclusivament en el domini cibernètic i de generació d'entorns per ordinador. El teatre, però, sempre ha presentat una imatge virtual.

Ara es tracta de descobrir el valor que el teatre té en relació a la producció d'art a Internet, i què pot aportar l'Intenet a la creació teatral.


TEATRE VIRTUAL és un programa de cinc actes. Els primers quatre actes són basats a Internet. Juntament elaboren una estructura vers el cinqué i darrer acte que es posarà en escena al Mercat de les Flors.

En cada acte és central un personatge singular anomenat Antrõpos Imaginal, una entitat extra-ordinària 'experienciant' la seva existència. A través d'aquest personatge, TEATRE VIRTUAL articula una dramatúrgia des de la raó poètica de pensadors i humanistes que adrecen la complexitat de l'entitat humana en termes de matèria, representació i imatge.

El programa és accessible en la seva totalitat en aquest website. La presentació escènica tindrà lloc a la sala Maria Aurèlia Capmany del 18 al 21 d'Abril. La mostra oberta d'art TEATRE VIRTUAL tindrà lloc el Dissabte 21 d'Abril 2001.

El fòrum us ofereix l'oportunitat de comunicar i expressar els vostres propis pensaments sobre TEATRE VIRTUAL.© DogonEfff 2001

 
Per més informació sobre el
Mercat de les Flors utilitzeu el link
www.bcn.es/icub/mflorsteatre
Per més informació sobre DogonEfff utilitzeu el link
www.dogonefff.org
 
Creació de continguts i actuació:
Andrew Colquhoun i Maria De Marias de DogonEfff
 
disseny web: DOGONEFFF